OFFERTE EN TARIEF

Na een telefonische intake maak ik een afspraak met u om kennis te maken en een opname ter plaatse te verrichten. Pas dan kan ik aard en omvang van het werk bepalen. Daarna ontvangt u een offerte met beschrijving van de werkzaamheden en een totaalprijs inclusief materialen en bijkomende kosten: duidelijk en overzichtelijk met een vaste prijs. Na uw akkoord maak ik in overleg een afspraak met u om het werk uit te voeren: uw klus wordt zeker uitgevoerd, daar kunt u op vertrouwen.

Materialen

Inkoop van (een deel van) de benodigde materialen kunt u zelf doen, dan graag in overleg i.v.m. de afstemming met de overige materialen en benodigdheden.

In geval van timmerwerken en interieurbouw kiezen de meeste opdrachtgevers voor een totaalprijs inclusief materialen. Als het om een groter werk gaat verwacht ik van u een aanbetaling ten behoeve van de inkoop, de werkvoorbereiding en eventueel voor productiewerk door derden.

Beschikbaarheid:

Tussen het moment van opdracht en start werk ligt meestal een periode van 2 tot 3 maanden. Op de pagina contact vindt u een indicatie van de periode dat ik gelegenheid heb voor het starten van nieuw werk. Let u even op 'laatst bijgewerkt' links boven aan depagina?).

kosten timmerwerk
duidelijke offerte
offerte timmerwerk
telefoon - timmerbedrijf